Hvert år udgives der stilfulde kollektioner fra mange danske brands, og mange har forskellige navne. Hertil kunne du finde tekstiler og designs inspireret af de rejser og interiøroplevelser som designere har oplevet verden over. Fra mange kommer der tilbehørskollektioner af tasker og sko lavet af den højeste kvalitet af læder. Generelt er tøjet og tilbehøret fra danske designere og lavet med vægt på lækre, gode materialer og gennemførte detaljer.

Naja Munthe er grundlæggeren af det prisvindende mærke Munthe plus Simonsen, der designer og sælger tøj og tilbehør i form af en laid back glam attitude. Et stort udvalg af tøj og tilbehør er tilgængeligt på Munthe plus Simonsen online. Du vil i shoppen finde kvalitetsrige og smukke design af Naja Munthe. Konceptbutikker kan du således finde i Århus, København og Oslo, samt hos retailere i 20 lande forskellige steder i Verden.

Danske designere har en klart formål med sine designs. Hun ønsker at skabe det tøj til din garderobe, som du ikke kan undvære. Hun lægger vægt på, at kvinden der bærer danske designere ikke kun skal føle sig komfortabel i stoffet, men hun skal også have følelsen af, at hun stjæler blikke og føler sig smuk.

Munthe plus Simonsen er blevet et af de førende designmærker i Danmark og hvert år afholdes årlige modeshows, hvor Naja Munthe viser sine sidste designs frem. Før fremvisning af de nye designs kæles der meget for tøjet. Det skal skille sig ud fra foregående års filosofier og bygge på nye koncepter.

Indblik i hendes verden

Flere butikker sælger det smukke design online, men på Munthe plus Simonsen online kan du se alene tøj fra Munthe plus Simonsen. Her er der et stort udvalg af tøj i form af bluser, toppe, bukser, accessories og meget mere. Der er samtidig mulighed for at kigge på tøj under siden ”tidligere styles”, hvor tidligere designs er nedsat markant. Hvis du bestiller tøj fra Munthe plus Simonsen online, skal du ikke bekymre dig om fragt, for denne er nemlig gratis, så længe leveringen bliver udført af GLS.

Når du besøger hjemmesiden, vil du se, at Naja Munthe også fører en blog fyldt med mode og med indblik i hendes verden. Her en oplagt mulighed for at følge hendes tanker omkring mode og inspiration. Bloggen bliver opdateret ofte, hvor Naja Munthe deler ikke kun inspirationsrige billeder, men også fortællende billeder fra hendes hverdag.