Det er sgu ikke altid lige let at tage sig sammen til at løbe en tur, og det er jeg overbevist om, at jeg godt kunne få samtlige piger og unge kvinder mellem 15 og 30 år til at skrive under på!

Der er simpelthen bare alt for mange andre ting, der trækker. En masse andre ting, som har noget mere at byde på end en løbetur har. Men det er fandme da heller ikke let at være ung kvinde nu til dags altså. Der kører konstant reklamer i tv’et, i radioen og på nettet om, hvordan kvinder skal se ud og opføre sig.

Kvinder skal leve sundt og have styr på deres liv og bla bla bla. Kropidealerne er totalt fastsat og de kan hverken rykkes eller rokkes nogle som helst steder. Moderne kvinder skal være tynde, ikke have nogle former. De skal ikke spise særlig meget, og de skal dyrke en masse motion.

Det er i og for sig også helt i orden. Jeg er selv meget opmærksom på sundhed og på at have en god og sund livsstil, men altså.. Klap nu liiige hesten, ikk’? Der er godt nok mange andre ting, jeg og nok også stort set alle andre piger på min alder vil bruge sin tid på, end at løbe en tur, træne osv.

Så! satte jeg foden ned!

Men det var så bare lige der, jeg satte foden ind og sagde ’’og stop’’, for jeg tænkte, at det da måtte være muligt at kombinere fornøjelse med træning. Og så tænker du sikkert, hvad, der er fornøjeligt? Og det er der, jeg svarer dig. ’’sneakers, hvad ellers?’’ Løb og træning er nu er gået hen og er blevet en del af min vilde ungdom.

Mine nye sneakers fra Via Vai er de eneste at takke for dette! Så snart, jeg fik øje på dem og fik dem købt, røvede de sig en plads i mit hjerte og har nu sat sit præg på mig hverdag.

Mine nye Via Vai sneakers er gået hen og er blevet mine bedste venner, og jeg har fået motivationen til at løbe eller træne hver eneste dag, fordi jeg så har en undskyldning for at have mine nye babies på.

For det første ser jeg brandgodt ud i dem. Og for det andet kan jeg mærke, at de drengene er begyndt at kigge efter mig oppe i fitnesscentret. Så der er vel bare en ting at sige. Thank you, mu sneakers. Så piger, gå ud og køb jer et par lækre løbesko, og så er der sgu ikke nogen undskyldning længere!